VI ER TILBAKE I 2025 – NOVA SPEKtrum, LILLESTRØM 

Verdensnyhet på MC-messen

Når dørene åpner om kun en uke er det klart for verdenslansering av den splitter nye Indian Sport Chief her på MC-messen. Den hadde sin digitale lansering for kun noen dager siden, men dette blir den første gangen man kan fysisk se og oppleve denne nye sykkelen.

Indian Motorcycle ble grunnlagt i USA i 1901 og er det eldste merket i USA. Modellen Indian Chief ble først lansert i 1922 og har etter dette vært en ekstremt ettertraktet sykkel. Sport Chief som nå lanseres sies å være den mest aggressive utgaven av Chief som er produsert. Produsentene selv sier at Sport Chief kombinerer tidløs amerikansk stil med kvalitetsdeler som FOX Piggyback Shocks, KYB Inverted Front Forks, Dual-Disc Brembo bremser og mye annet spennende.  

Sport Chief er uten tvil produsert for å levere gode kjøreegenskaper og prestasjoner. KYB gaffelen gir god stabilitet og kjøreegenskaper, Brembo-bremsene gir en ekstremt god bremsekraft, og med FOX-dempere bak får man en økt vandringslengde på 100 millimeter og nedleggsvinkelen er økt til 29,5 grader. Les enda mer om Indian Sport Chief i en artikkel hos MC-avisa her.

‒ Helt siden lanseringen i 2021, har den redesignede Indian Chief-serien fått gode tilbakemeldinger fra motorsyklister verden over. Den tilbyr et bredt utvalg av ytelse- og stylingsalternativer for å møte ulike personligheter og preferanser, sier Mike Dougherty, president for Indian Motorcycle i et sitat publisert hos Bil24.no.

‒ Det er sjelden at vi får anledning til å være den første messen som viser en slik verdensnyhet, sier messegeneral Per Sårheim til Bil24.no.

Mange andre nyheter

Honda CB750 Hornet

Ducati Diavel V4

BMW S1000RR