VI HOLDER TIL PÅ NOVA SPEKTRUM I LILLESTRØM 

Vanvittige messetilbud!

Hvis du er på jakt etter nytt utstyr, er MC-messen det ultimate stedet å besøke. Våre utstillere byr alltid på forbløffende tilbud som du ikke finner et annet sted. Her kan du finne jakker, hjelmer, sko, hansker eller annet utstyr du måtte ønske deg til svært gunstige priser. Så hvis du trenger å oppgradere utstyret ditt, så vet du hvor du skal være. MC-messen arrangeres på NOVA Spektrum, Lillestrøm fra 3. – 5. mars.

En av utstillerne som alltid imponerer med sine gode tilbud er Bullfighter. Uansett om du søker etter en ny jakke, hjelm eller annet utstyr, bør du absolutt besøke Bullfighters stand.

— MC-messen er jo et samlingssted for alle motorsykkelentusiaster, inkludert oss. Vi kommer til å lansere en god del av våre 2023 produkter på MC-messen. I tillegg har vi vanvittige tilbud på alt av MC-klær! Her kan du få hjelmer fra 30 % – 70 % rabatt, hansker 40 % rabatt. Stort utvalg MC-jakker til kun 1500,- og MYE mer, sier Bjørn Edsem Høyer, daglig leder i Bullfighter.

Mange utstillere med varierte tilbud

Og Bullfighter er ikke den eneste som kommer til MC-messen med gode tilbud. MC Oslo og mange andre utstillere kommer også med tilbud som får det til å rykke i lommeboka hos de som kommer på messa. I tillegg kan du finne gode tilbud hos MC-utstyr, Bayco MC, Karlssons Hjälmar og mange andre spennende utstillere.

I tillegg til gode tilbud har vi i år flere merker enn noen gang tidligere, og man kan blant annet få oppleve nye merker som Royal Enfield, GasGas, Energica, Evoke med norgespremiere og Voge. Det kommer også flere kjente merker med nye modeller:

  • Honda CB750 Hornet
  • Suzuki GSX-8S
  • Moto Guzzi V100
  • Yamaha MT-125
  • Voge 125R
  • Honda ST125 Dax
  • Justin Bieber x Vespa (2022-modell)

Aktivitetsshow for hele familien

I showhallen på MC-messen vil det bli kjørt show alle dagene, flere ganger om dagen. Her kan man få se tette dueller i supermoto, trailshow og mye mer spennende. Her vil blant annet Per Anders Ullevålseter konkurrere mot flere av Norges beste på motorsykkel. Det er også et eget område der hvor barn kan få prøve seg på forskjellige aktiviteter og kjøretøy. Så ta med hele familien, gjør et godt kjøp og kos dere på show!