Om MC-messen

Norges viktigste møteplass for motorsykkelinteresserte!

Annethvert år i mars fylles hallene på NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) med årets nyheter innen motorsykler og kjøreutstyr.

MC-nyheter

Årets nyheter innen motorsykler.

Utstyr

Direktesalg av rekvisita og utstyr.

TMoA ='bY3BJNzfEPB_7r+jf<G:*=o#֎ўB/Gs۶yf6mm^xxku5La[ ݢZn\D~<ƻ͢Gf;aho'˛lnUň09s QbH2]3茣AdXSڛɨ@OxHJJwkg)%fW.![EIFc6ͩJ-ՊQ 49R3 3dZ̉4ɡ+,Ro;8bIKdo'v{)1 Cnj$&)%p:򾲝0(n3-&Syh$kHx(A h>U 1ƞc JI<{AE`'Wwh3HN(.aZS<D(Hg hŕ$\ܲpBCc]<hrؽ 2U w5\\Tn,qg>X,Abb-ҟN^Sv.V-(ᱦڿ9FyAWڱH

Bekledning

Direktesalg av hjelmer, jakker, bukser, støvler, hansker med mer.

Klubber

Møt merkeklubber, uavhengige klubber og motorsportklubber.

Opplæring

Trafikkskoler og kurs innen sikkerhet og ferdighetskjøring.

På MC-messen står nyheter, show og messetilbud i fokus!

Årets happening for alle som elsker MC

MC-messen er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse). Messen har blitt arrangert annethvert år siden første gang på Sjølyst i 1992. Siden 2017 har vi i tillegg arrangert MC-messen Vårmønstring utendørs på p-plassen til NOVA Spektrum.

Velkommen til MC-messen i 2023.

Nyheter og trender

MC-messen er en viktig arena og møteplass hvor vi ønsker å presentere et bredt spekter av de siste nyheter og trender for ett motorsykkelelskende publikum. Her finner du de største importørene, klubber og foreninger – alle godt representert med et bredt sortiment og siste nytt for årets mc-sesong. 

Direktesalg og messetilbud

En stor del av området holdes av til direktesalg av utstyr. Det er her du får de beste messetilbudene innenfor bekledning og rekvisita – her kan du kjøpe alt du trenger.

Aktiviteter for hele familien

Vi tar som vanlig sikte på å tilby spektakulær underholdning for alle aldre, der utøvere viser fram halsbrekkende triks på to hjul.

I 2017 tok André Villa med seg internasjonale FMX og BMX stjerner, hva som står på programmet for 2023 gleder vi oss til å informere mer om senere.  I tillegg blir det aktiviteter for hele familien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nytt fra MC-messen ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.