VI ER TILBAKE I 2025 – NOVA SPEKtrum, LILLESTRØM 

Om MC-messen

Norges viktigste møteplass for motorsykkelinteresserte!

Annethvert år i mars fylles hallene på NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) med årets nyheter innen motorsykler og kjøreutstyr.

På MC-messen står nyheter, show og messetilbud i fokus!

Årets happening for alle som elsker MC

MC-messen er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse). Messen har blitt arrangert annethvert år siden første gang på Sjølyst i 1992. Siden 2017 har vi i tillegg arrangert MC-messen Vårmønstring utendørs på parkeringsplassen til NOVA Spektrum.

Velkommen til MC-messen den 3. – 5. mars 2023.

Nyheter og trender

MC-messen er en viktig arena og møteplass hvor vi ønsker å presentere et bredt spekter av de siste nyheter og trender for ett motorsykkelelskende publikum. Her finner du de største importørene, klubber og foreninger – alle godt representert med et bredt sortiment og siste nytt for årets mc-sesong. 

Direktesalg og messetilbud

En stor del av området holdes av til direktesalg av utstyr. Det er her du får de beste messetilbudene innenfor bekledning og rekvisita – her kan du kjøpe alt du trenger.

Aktiviteter for hele familien

Vi tar som vanlig sikte på å tilby spektakulær underholdning for alle aldre, der utøvere viser fram halsbrekkende triks på to hjul.

I 2017 tok André Villa med seg internasjonale FMX og BMX stjerner, hva som står på programmet for 2023 gleder vi oss til å informere mer om senere.  I tillegg blir det aktiviteter for hele familien.