VI ER TILBAKE I 2025 – NOVA SPEKtrum, LILLESTRØM 

REKLAMEPLASSER

I og utenfor messebygget er det en rekke eksponeringsflater, som kan gi ditt firma ekstra synlighet. Her ser du noen av flatenene, og vi skreddersyr gjerne løsninger for ditt behov.

Kontakt Jofrid Bjelland for tilbud på tlf. +47 943 18 115  eller e-post. [email protected]

 

STORSKJERMER

Reklamespot på informasjonsskjermene i glassgaten. Med en størrelse på nesten 10 kvm, er våre informasjonsskjermer et naturlig blikkfang for alle i messesenteret. Format: 1920 x 1080 pix. Stillbilde eller film.

 

VINDUSREKLAME

Firmaprofilering på vinduene ved hovedinngangene er en fin mulighet til å få oppmerksomhet allerede før folk kommer inn i messesenteret. Format: 265 x 296 cm (bxh), inkl. 10 cm hvit ramme (valgfritt)

 

GRATIS NETTVERK: nvfree

La ditt firma “eie” tilbudet om gratis nett til alle i messesenteret, med din firmalogo på åpningsbildet. Det er også mulig å endre navn fra NV FREE og til “Firmanavn” FREE.

 

GULVREKLAME

Gulvklistremerke egner seg for firmalogo og henvisning til standen. Strategisk plassering i hovedinngangene og i inngangen til hver hall. Standard format: 300 x 300 cm. Andre format er også mulig.

 

ADGANSKORT OG HALSBÅND

Ditt firma kan ha logoprofilering på halsbåndet til adgangskortet på fagmesser. Format halsbånd: 90 x 2 cm

 

REKLAMEPLASSER PÅ TOALETTER

Ditt budskap og firmalogo på speilene på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format speil: 79 x 79 cm. Format bilderamme: A4