VI HOLDER TIL PÅ NOVA SPEKTRUM I LILLESTRØM 

Ønsker du flere kunder og verdifulle kontakter?

Bli utstiller på MC-messen 2021

Når MC-folket er dine kunder betyr det at MC-messen er din arena for salg og markedsføring – enten du ønsker å markedsføre din bedrift, selge produkter over disk eller knytte til deg forhandlere.

I samarbeid med Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) inviterer vi alle motorsykkelmerker, klubber og utstyrsleverandører til tre fulle messedager der ALT dreier seg om motorsykkel.

Som utstiller på MC-messen har du i tillegg mulighet til å profilere ditt firma på alle tilgjengelige reklameflater i messesenteret.

MC-messen er landets viktigste møteplass for motorsykkelinteresserte. Annethvert år i mars fylles hallene på Norges Varemesse med årets nyheter innen motorsykler og kjøreutstyr. Utvalget skal representere bredden
i markedet: Innimellom motorsyklene finner du også mopeder, ATV og mye annet. Og selvfølgelig tar vi som vanlig sikte på å tilby spektakulær underholdning for alle aldre, der utøvere viser fram halsbrekkende
triks på to hjul.

Besøkende fra hele Norge

Forrige messe som ble arrangert i 2019 ble besøkt av 24196 motorsykkelentusiaster og undersøkelse viste at publikum kommer fra hele landet.

Vil du vite mer om mulighetene for å bli utstiller? Kontakt oss

MC-messen arrangeres 5.-7. mars 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm.