VI ER TILBAKE I 2025 – NOVA SPEKtrum, LILLESTRØM 

Om MC-messen

MC-messen er landets viktigste møteplass for motorsykkelinteresserte. Annethvert år i mars fylles hallene på Norges Varemesse med årets nyheter innen motorsykler og kjøreutstyr.

På MC-messen står nyheter, show og messetilbud i fokus!

MC-messen er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse. Messen har blitt arrangert annethvert år siden første gang på Sjølyst i 1992. Siden 2017 har vi i tillegg arrangert MC-messen Vårmønstring utendørs på p-plassen til Norges Varemesse.

Drømmer du om ny mc? På MC-messen kan du ta en nærmere titt på favorittene på ett sted.
Nyheter og trender

MC-messen er en viktig arena og møteplass hvor vi ønsker å presentere et bredt spekter av de siste nyheter og trender for ett motorsykkelelskende publikum. Her finner du de største importørene, klubber og foreninger – alle godt representert med et bredt sortiment og siste nytt for årets mc-sesong. Her kan du både se, føle, kjenne på og bli inspirert.

På MC-messen finner du godt utvalg av utstyr og bekledning.
Direktesalg og messetilbud

En stor del av området holdes av til direktesalg av utstyr. Det er her du får de beste messetilbudene innenfor bekledning og rekvisita – her kan du kjøpe deg alt du trenger til årets motorsykkelsesong!

Aktivitetshall med spennende aktiviteter for hele familien.
Aktiviteter for hele familien

Og selvfølgelig tar vi som vanlig sikte på å tilby spektakulær underholdning for alle aldre, der utøvere viser fram halsbrekkende triks på to hjul.

I 2017 tok André Villa med seg internasjonale FMX og BMX stjerner, hva som står på programmet for 2021 gleder vi oss til å informere mer om senere.  I tillegg blir det aktiviteter for hele familien.


Velkommen til MC-messen 4.-6. mars 2022 på Norges Varemesse.