VI HOLDER TIL PÅ NOVA SPEKTRUM I LILLESTRØM 

Aktiviteter og show for hele familien

I showhallen, B-hallen, her på MC-messen blir det et rått show for både store og små. Her kan du oppleve flere av Norges beste på motorsykkel som vil skape et show du ikke glemmer med det første. Det vil bli dueller i Supermoto, oppvisninger fra trial og minimoto, samt presentasjon av øvrige grener. Alt kjøres innendørs i hall B. I tillegg har vi et helt eget sted for barn hvor man kan prøve seg på forskjellige kjøretøy og aktiviteter.

Kjente navn i duell

Duellene i Supermoto kommer til å bli et show som får pulsen opp hos de fleste som ser på. Her kan du oppleve Pål Anders Ullevålseter duellere mot flere kjente navn innenfor forskjellige grener:

Sondre Haaverstad – Ble blant annet nummer 4 i det åpne spanske mesterskap i 2021.
Håkon Nohr – Endurofører som er blant Norges beste i enduro.
Fredrik Scuderi – Kjører aktivt cross, supermoto, enduro og er en rask fører på alt.
Even Heiby – Mestvinnende i motocross, enduro, med mer.

Dette blir spektakulær underholdning hvor man får se flere av Norges råeste på motorsykkel konkurrere innendørs på en liten og trang bane.

Trial med kjørere fra 5 år til nærmere 60 år

Hvis du vil se kjørere helt fra 5 år til nærmere 60 år jobbe seg over containere og andre hindringer i banen mens målet er å ikke sette foten i bakken, da bør du glede seg til trialshowet på MC-messen. Trial krever balanse, teknikk og en særdeles god dose mot for å komme seg gjennom hinderløypa. Her får du se kjørere i alle aldre jobbe seg gjennom løypa, dette blir garantert spennende!

Miniatyr racingsykler på liten bane

Minimoto, Mini Roadracing, er små racingsykler som kan kjøres på små baner som gokart-baner. Dette er en god måte å både komme i gang med racing, men også for erfarne kjørere å få trent og få verdifulle kjøretimer. På MC-messen får du oppleve disse små racingsyklene, som kan komme opp i 50 kilometer i timen, i full fart rundt banen.

Aktivitetene i hall B arrangeres og styres av Norges Motorsportforbund.