VI HOLDER TIL PÅ NOVA SPEKTRUM I LILLESTRØM 

Første helgen i mars blir det MC-fest igjen!

MC-messen på NOVA Spektrum i Lillestrøm var et sikkert vårtegn for MC-folket i nesten 50 år. Så kom pandemien og tvang arrangementet inn i dvale i fire år. Men nå er covid-pausen over, og arrangørene lover et show som ikke står tilbake for noe de har levert tidligere.

– Vi har hvilt oss i form, slår messesjef Per Sårheim fast.

Rekordmange MC-merker i hallene

Vi har aldri hatt flere MC-merker representert i den delen av messen som stiller ut nye sykler. I tillegg til alle de tradisjonelle og kjente importørene og merkene, kommer det en nykommere som ikke var på det norske markedet forrige gang vi hadde MC-messe.

Siden det er fire år siden forrige MC-messe, kan vi denne gangen presentere veldig mange modeller som ikke er vist i Norge tidligere, sier en stolt messegeneral.

I tillegg til 2023-nyheter viser de også modeller lansert i pandemi-årene, men som svært få har fått anledning til å se utstilt før nå. I tillegg kommer det flere nye merker som Royal Enfield, GasGas, Energica, Evoke med norgespremiere, og Voge. Blant de store nyhetene man kan se på messen finner man:

  • Honda CB750 Hornet
  • Suzuki GSX-8S
  • Moto Guzzi V100
  • Yamaha MT-125
  • Voge 125R
  • Honda ST125 Dax
  • Justin Bieber X Vespa (2022-modell)

Entusiastenes møteplass

Arrangørene, Motorsykkelimportørenes Forening og NOVA Spektrum, lover at alle som elsker tohjulinger skal få sitt på MC-messen første helgen i mars. Messen er den opplagte møteplassen for de som elsker spesielle motorsykler.

Vi har viet mye plass til sykler som er modifisert, tilpasset og dekorert på de mest fantastiske måter. Veteransykler, racingsykler, caferacere og custom-biker er eksempler på slike. Vi må heller ikke glemme utstyrsleverandørene som stiller opp med bredt utvalg og knallgode tilbud på “stæsj” og alle variantene av MC-klubber som stiller med egne stand, oppsummerer messegeneralen.

Fart og spenning med innendørs racing

I samarbeid med Norges Motorsportforbund (NMF) byr MC-messen på Norges største innendørs racingbane for supermotard, en relativt ny motorsykkelsport som kombinerer grenene motocross og roadracing. Hele 7000 kvadratmeter er satt av til formålet. Der skal noen av landets beste kappkjørere gjøre opp seg imellom flere ganger i løpet av messedagene. Landets beste trial-utøvere skal vise de mest halsbrekkende og ekstreme triks som kan gjøres på to, og noen ganger på ett, hjul. God underholdning for hele familien.

50 000 nye motorsyklister på veiene

Siden 2019 har nær 50 000 personer kjørt opp til MC-lappen.

– Vi tror at mange av disse ønsker å besøke oss i år, i tillegg til de trofaste gjestene som alltid stiller opp, sier Sårheim.

Han våger å tro at dette samlet sett borger for høye besøkstall. Besøkstallene har de siste MC-messen ligget stabilt på godt over 20.000 personer. Vi gleder oss til å åpne dørene på MC-messen på NOVA Spektrum i Lillestrøm fra 3. – 6. mars!