VI HOLDER TIL PÅ NOVA SPEKTRUM I LILLESTRØM 

Afterparty med TinDrum, Ronni Le Tekrø og Dag Ingebrigtsen!

Etter at messen stenges på lørdag er det bare å turen videre til Full Throttle Bar som er i A-hallen for å bli med på tidenes vorspiel. Her åpner det klokken 18:00 og etter noen timer i godt lag tar vi trappene opp til det som blir en rå konsert med TinDrum hvor man kan se Ronni Le Tekrø, Sid Ringsby, Diesel Dahl, Tore Moren, Trudy og Dag Ingebrigtsen rocke løs på scenen. Dette blir en mulighet til å få oppleve norske rockelegender som fremfører kjente låter man garantert har hørt tidligere.

The Riot Boots varmer opp på scenen

I tillegg vil The Riot Boots varme opp publikumet før TinDrum går på scenen. Denne trioen med Espen Rogne, Anders Halsan Engum og Simen Strand har inntatt scenene i Norge med storm og setter stemningen før TinDrum tar over stafettpinnen. Riot Boots serverer tolkninger av kjente og kjære musikkperler fra 60 tallet til dags dato, samt egenskrevne låter med masse trøkk og energi. Maken til liveshow skal du lete lenge etter! 

Elinor Råkkedolly får opp stemningen i Full Throttle Bar

Vorspielet til TinDrum starter nede i A-hallen, i Full Throttle Bar, klokken 18:00, og der er det Elinor Råkkedolly som drar i gang showet og passer på at alle er klare til å rocke løs når de etter hvert skal opp å se TinDrum og The Riot Boots. I tillegg til dette vil det trubadur Tom Wagtskjold spille fra 14:00 i Full Throttle Bar. Han spiller populærmusikk man kan drikke øl til.

Så her er det bare å varme opp på MC-messa først, så ta turen til Full Throttle Bar og bli med på en heidundranes konsert og fest utover kvelden.